Tidsbestilling kan ske telefonisk på hverdage kl. 9-12 på 59650013

Udenfor telefontiden kan du også benytte knappen “Selvbetjening” i højre side af hjemmesiden og bestille tid der. Under “Selvbetjening” kan du dog kun bestille tid hos lægerne, ikke hos sygeplejerskerne. Vi har desværre en del udeblivelser både hos læger og sygeplejersker, hvilket forlænger vores ventetid unødigt. Hvis du ikke har behov for din tid eller er forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du melder afbud gerne så tidligt som muligt, så tiden kan benyttes af anden patient.

Der er fire måder, du kan komme i kontakt med lægen på:

Telefonkonsultation: Lægerne sidder hver morgen ved telefonerne kl. 8-9. Her kan du få svar på prøver og undersøgelser, som du har været til i lægehuset eller på sygehuset. Du kan også få korte råd og vejledning om helbredsmæssige spørgsmål.

Der kan anmodes om sygebesøg i telefontiden kl. 8-9. Det er lægen, som afgør, om det kan blive til et sygebesøg, eller om en konsultation er mere hensigtsmæssig.

Konsultation: En almindelig konsultation er planlagt til at vare 12 minutter. Her kan du tage ethvert helbredsmæssigt problem op med lægen. Hvis du har flere ting, du ønsker at tage op med lægen, kan det være nødvendigt at komme i konsultationen flere gange, for at undgå for lang ventetid for andre som skal til lægen.

Akut konsultation: Hvis du har et AKUT problem, dvs. et nyopstået problem, som ikke kan afvente lægens vurdering på en almindelig tid, er du velkommen til at møde op på hverdage mellem kl. 10.30 og 11.30 uden at bestille tid først. I den akutte konsultation kommer du ind til den først ledige læge.

Hvis du mener, at der er brug for stillingtagen her og nu, må du ringe 59650013. Der vil evt. blive henvist til et andet tlf.nr.

E-konsultation: På knappen “Selvbetjening” i højre side af hjemmesiden kan du skrive til lægen om korte spørgsmål og få korte svar, f.eks. få svar på prøver og undersøgelser. Bemærk, det kan tage op til 5 hverdage, før du får svar. Oftest er der dog svar indenfor 1-2 hverdage. Du kan ikke skrive til sygeplejerskerne i en e-konsultation.