Rejsevaccination

Vi tilbyder vejledning og vaccination i forbindelse med udlandsrejse. Vi tilbyder det kun som en samlet pakke, hvor der først gives tid hos sygeplejersken til rådgivning, udarbejdelse af vaccinationsprogram, recepter og vaccinationskort. Herefter gives tider til vaccination. De enkelte vacciner skal afhentes på apoteket.

For yderligere information samt for bestilling af tid til rejsevaccination bedes du ringe til sekretærerne. Når du bestiller tid, vil du blive spurgt om rejsemål, rejseform og varighed. Såfremt vaccinationskort haves eller evt. anden information om tidligere vaccination, bedes du medbringe det til tiden hos sygeplejersken.

Du kan selv orientere dig vedrørende forskellige anbefalinger omkring udlandsrejser på www.ssi.dk.

Vi kan ikke påtage os at vejlede om rejsevaccination pr. telefon eller pr. e-konsultation. Vi udskriver ikke recepter til brug udenfor klinikken.

Prisliste

Rådgivning i forbindelse med rejser og stillingtagen til vaccinationer:

1 person kr. 450,-
2 personer/familier kr. 600,-
Pris for konsultation i forbindelse med vaccination pr. person kr. 150,-

Herudover skal påregnes prisen for selve vaccinen, som skal afhentes på apoteket.

Andre vacciner

En række andre vacciner er heller ikke dækket af den offentlige sygesygesikring. Det gælder fx. anbefalede vacciner i forbindelse med visse erhverv. I forbindelse med sådanne vacciner er prisen for konsultation ligeledes kr. 150,- Herudover skal påregnes prisen for selve vaccinen, som skal afhentes på apoteket.